Vloerkleden zijn de perfecte manier om een kamer extra warmte en sfeer te geven. Maar welk vloerkleed past het best bij jouw stijl en interieur? In dit artikel delen we de laatste trends op het gebied van vloerkleden en geven we tips om het perfecte kleed voor elke kamer te vinden.

Bohemian stijl

Een vloerkleed is een geweldige manier om je interieur een bohemian look te geven. Bohemian vloerkleden hebben vaak een gedurfd patroon en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een kleed met een opvallend Azteeks patroon voor in de woonkamer. Of ga voor een kleed met een subtiele bohemian print voor in de slaapkamer. Ga je voor kwaliteit? Koop dan een vloerkleed bij Mooie Vloeren Van Mano!

Minimalistisch design

Ben je meer fan van een minimalistische look? Dan is een effen vloerkleed in een neutrale kleur de perfecte keuze. Ga bijvoorbeeld voor een wit of grijs kleed voor een strakke uitstraling in je woonkamer. Een vloerkleed in een effen kleur creëert rust en laat de rest van je interieur goed tot zijn recht komen.

Vintage vibes

Vintage vloerkleden zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ze geven je interieur een unieke uitstraling en creëren een gezellige sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een kleed met een oud Perzisch patroon om je woonkamer een warme uitstraling te geven. Of ga voor een kleed met een verweerde look voor in de slaapkamer.

Geometrische patronen

Geometrische vloerkleden zijn een geweldige manier om een moderne en eigentijdse look te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een kleed met een opvallend zigzagpatroon voor in de woonkamer. Of ga voor een kleed met een abstract geometrisch patroon voor in de studeerkamer.

Natuurlijke tinten

Natuurlijke tinten zijn altijd populair geweest in het interieurontwerp, en dit geldt ook voor vloerkleden. Denk aan warme kleuren zoals beige, bruin en groen, die een ontspannende en rustgevende sfeer creëren in je woning. Natuurlijke vloerkleden passen goed bij een landelijke stijl en zijn ideaal voor de woonkamer of slaapkamer.