Over ons

Makelaar Marbella is een betrouwbare en ervaren makelaar gevestigd in Marbella, Spanje. Onze diensten omvatten het kopen, verkopen en verhuren van huizen in de regio Marbella. Ons team bestaat uit ervaren makelaars die goed bekend zijn met de vastgoedmarkt in de omgeving en die in staat zijn om klanten te voorzien van een hoog niveau van persoonlijke aandacht en ondersteuning.

Ervaringen die wij hebben opgebouwd

Ons team van makelaars heeft meer dan zes jaar ervaring in de vastgoedmarkt van Marbella. Onze klanten zijn tevreden over onze professionele aanpak, onze kennis van de lokale vastgoedmarkt en onze persoonlijke aandacht voor elke klant. We hebben al meer dan 400 tevreden klanten geholpen en blijven ons inzetten om onze klanten te voorzien van hoogwaardige diensten en ondersteuning.

 Makelaar Marbella is de juiste keuze voor iedereen die op zoek is naar deskundige en persoonlijke ondersteuning bij het kopen, verkopen of verhuren van een huis in Marbella. Onze ervaren makelaars staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het vinden van de juiste woning tot het afronden van de transactie.

Meer dan 6 jaar ervaring​
Meer dan 400 tevreden klanten​

Huis kopen

Als je op zoek bent naar een huis in Marbella, kun je op ons rekenen om je te helpen bij het vinden van een woning die perfect past bij jouw wensen en budget. Wij beschikken over een breed netwerk van partners en collega’s om ons te helpen bij het vinden van de juiste woning. Onze makelaars nemen de tijd om naar jouw behoeften en wensen te luisteren, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte woning die past bij jouw levensstijl en budget.

Jouw huis verkopen

Als je daarentegen jouw huis wilt verkopen, kun je ook op ons rekenen voor deskundige ondersteuning en advies. Onze makelaars helpen je bij het waarderen van jouw woning, het maken van professionele foto’s en video’s en het ontwikkelen van een marketingstrategie die ervoor zorgt dat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient. We werken met je samen om jouw huis op de markt te brengen en de verkoop tot een succes te maken.

Huis verhuren

Onze ervaren makelaars hebben een breed netwerk van potentiële huurders en zijn bekend met de lokale vastgoedmarkt in Marbella. Wij kunnen je helpen bij het opstellen van een huurcontract dat voldoet aan alle wettelijke vereisten en zorgen voor de sleuteloverdracht en inspectie van jouw woning voordat de huurder intrekt.

Neem contact op

Als jij interesse heb in een van onze services? Of heb jij een hele hoop vragen over ons? Dan helpen wij jou graag! Als jij contact met ons opneem dan helpen wij jou Z.S.M!

Klanten die jou voor zijn geweest

preloader-image

Goede services

Wouw graag een huis kopen in Marbella, het leek me zo vet namelijk. Toen heb ik Makelaar Marbella gecontacteerd, en hun hebben mij goed kunnen helpen. Heb onderhand echt een lekker ruim huisje kunnen kopen. Ik raad deze makelaar zeker aan!

Bob Montal

Vakantie huisje verhuren

Ik wouw graag me vakantie huis in Spanje gaan verhuren. Ik wist alleen totaal niet hoe ik dit moest doen. Totdat makelaar marbella in me leven kwam! Ze hebben me goed geholpen, en inmiddels kan je het huis al huren.

Chuang Cirag

Zeer tevreden!

Ik heb contact op genomen met Makelaar Marbella, want ik was opzoek naar een huis in spanje. Ze hebben gelukkig met mij kunnen mee kijken en we hebben een mooi huis voor mij kunnen vinden. We hebben zelfs een stukje van de vraagprijs kunnen afsnoepen!

Jessica leen