Meer dan 6 jaar ervaring​
Meer dan 400 tevreden klanten​

  • Huis details
  • Jouw informatie

Huis details

Wat voor huis

Jouw gegevens

Meest gestelde vragen

We hebben veel soorten huizen, van villa’s tot appartementen. In 2022/2023 waren de villa’s het meest populair. Dat komt omdat je dan lekker wat ruimte heb en van je rust kunt genieten.

Dat ligt helemaal aan jou als persoon. Wil jij lekker veel ruimte en een zwembad? Of wil jij een grootte luxe verdieping? Dat zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden. Want dat bepaald onderandere of je een penthouse, appartement wilt of een villa, huis bij jou past. 

Maar als je er echt niet uitkomt. Staat ons team altijd voor je klaar en kan je contact met ons opnemen!

Ja dat kan zeker! Want wanneer je het huis heeft gekocht kun je er mee doen wat je wilt.

Als je graag je vakantie huis wilt verhuren? Helpen wij jou graag daarmee, wij hebben specialisten die jou graag helpt!

In Valencia zijn de meeste huizen verkocht. Vooral de huizen die in de buurt van de kust zitten

Neem contact op

Als jij interesse heb in een van onze services? Of heb jij een hele hoop vragen over ons? Dan helpen wij jou graag! Als jij contact met ons opneem dan helpen wij jou Z.S.M!

Klanten die jou voor zijn geweest

preloader-image

Goede services

Wouw graag een huis kopen in Marbella, het leek me zo vet namelijk. Toen heb ik Makelaar Marbella gecontacteerd, en hun hebben mij goed kunnen helpen. Heb onderhand echt een lekker ruim huisje kunnen kopen. Ik raad deze makelaar zeker aan!

Bob Montal

Vakantie huisje verhuren

Ik wouw graag me vakantie huis in Spanje gaan verhuren. Ik wist alleen totaal niet hoe ik dit moest doen. Totdat makelaar marbella in me leven kwam! Ze hebben me goed geholpen, en inmiddels kan je het huis al huren.

Chuang Cirag

Zeer tevreden!

Ik heb contact op genomen met Makelaar Marbella, want ik was opzoek naar een huis in spanje. Ze hebben gelukkig met mij kunnen mee kijken en we hebben een mooi huis voor mij kunnen vinden. We hebben zelfs een stukje van de vraagprijs kunnen afsnoepen!

Jessica leen